Фото стая

  • Реклама
  • Празници
  • Архитектура
  • Видео
  • Рожден ден

Оферта Villa Yustina

  • Представям Ви продуктово заснемане на бутилка вино.Вариантите са два.Знам,че разликите са минимални,затова ще обясня какви са:

 

Вариант 1                                                                                        Вариант 2

И на двете снимки са направени:

-изчистване на фона от снимката,корекция на контраст,острота,цветове,детайлно почистване на несъвършенствата на бутилката коригиране на осветеноста на етикета и надписите.

Във вариант 1 етикетите на бутилката са изправени,цветовете,остротата и осветеноста са отделно настроени за всеки от тях,така стават по-детайлни и изпъкват повече.Кунтурите на бутилката са обрисувани в съответния цвят за по-добро отделяне на бутилката от фона и на етикета от бутилката.

Във вариант 2 модификациите направени на вариант 1 липсват.

По желание могат да бъдат добавени сянка и отражение на бутилката в зависимост от това какво ще е предназначението на снимката и за какво ще бъде използвана.

 В слайдъра отдолу може да видите разликата преди и след обработката на кадръра.

Макар на пръв поглед разликата в снимките да не е огромна,определени детайли видими за професионално око (и важни ако бутилката се използва за реклами или билборд например) са коригирани,така че бутилката да придобие съвършен търговски вид.

 Цени:

– Вариант 1 – цена за над 20 бутилки = 35лв/обработен кадър

– Вариант 2 – цена за над 20 бутилки = 25лв/обработен кадър

*Тъй като реколтата се сменя ежегодно предлагам опцията “заснемане,обработка и подмяна на етикета на бутилката”.Тогава отново се снима цялата бутилка,но се обработва само етикета.Цената на тази услуга е между 5 и 15лв на кадър.

 Може да разгледате и други рекламни снимки в категорията “Бизнес фотография -> Рекламна фотография”.

За хотела,ресторанта,винарната и производствената база мога да предложа да разгледате секцията “Интериор/екстериор” или “Бизнес фотография -> Заснемане на обекти”

 Благодаря за отделеното време.Ще очаквам Вашият отговор!
Хубав ден!

This website uses cookies to improve your experience. Cookie Policy

Content is protected. Right-click function is disabled.